👈 فروشگاه فایل 👉

دانلود طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل 56 ص.Doc

ارتباط با ما

... دانلود ...

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 59 صفحه

فرم اطلاعاتی طرحهای مربوط به متقاضیان تسهیلات بانكی              1- مشخصات متقاضی           نام شرکت :شرکت صنایع غذایی شادگل                نوع فعالیت : تولیدی          تبیین در خواست متقاضی :   2- معرفی طرح :          1-2- نام طرح :   روغن نباتی جامد شادگل      2-2- هدف از اجرای طرح :  واحد تصفیه روغن نباتی خام و تولید روغن نباتی جامد   3-2- مشاور- مشاوران طرح :  مشاور صنعتی سها طوس    4-2- نوع تولید/ تولیدات طرح :  روغن نباتی جامد - گاز اكسیژن - خمیر صابون    5-2- ظرفیت تولیدی طرح :   در سال 30000 تن روغن نباتی جامد     6-2- پیش بینی نیاز بازار : با توجه به نیاز داخلی كشور و شرایط فراهم شده برای صادرات توسط دولت محترم این واحد میتواند بخشی از نیاز جامعه را فراهم كند.

   7-2- میزان رقابتی بودن تولیدات : با توجه به نیاز جامعه بحث رقابت در بازار جایگاهی ندارد    8-2- میزان كل سرمایه گذاری ثابت طرح :  64 193 131 هزار ریال       9-2- سرمایه در گردش طرح :  18 152 169 میلیون ریال                 10-2- مجوزهای اخذ شده :          الف : اعلامیه تاسیس 28084/2 مورخ 4/2/82         ب :          ج :          11-2- دوره اجرای طرح : حداكثر 21 ماه         12-2- چگونگی پیش بینی تأمین منابع مالی طرح :        20% سرمایه گذاری متقاضی و 80 % تسهیلات تبصره ای .

       13-2- دوره بازپرداخت تسهیلات دریافتی ازآغازبهره برداری 3سال         14 -2- سود مورد انتظار متقاضی 1267 میلیون ریال          15-2- نرخ بازگشت سرمایه 20%          16-2- وثیقه پیشنهادی متقاضی محل اجرای طرح و ماشین آلات          مقدمه روغنها و چربی های خوراكی بخش عمده ای از تركیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند .

رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یك سو و عدم استقلال صنایع روغن كشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا كاتالیست ، خاك رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشكلات روز افزونی را سبب شده است كه حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از جانب محققین ، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است .

روغن كشی از دانه های روغنی به وسیله چرخهای اعصاری در ایران ، از قرنها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است .

مصرف روغن نباتی به عنوان یك ماده غذایی به همراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد ، از سال 1325 معمول شده است .

مردم ایران در بدو امر با اكراه و از روی ناچاری به استفاده از روغن نباتی مبادرت می نمودند و آن را فاقد مواد مورد نیاز بدن دانسته ، حتی مصرف آن را مضر می دانستند ، تا این كه به تدریج با آگاهی از تركیبات و خواص مواد تشكیل دهنده روغن نباتی ، به مصرف آن روی آوردند و در ب

👇محصولات تصادفی👇

تحقیق بیماری گواتر فیبرنوری در شبكه ارتباطات زیرساخت مقاله الكالوئید (گیاه شناسی) دانلود مقاله كاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی رابطه متغیرهای كنترل راهبردی و اثربخشی شركتهای فعال در بازار سهام تهران