👈 فروشگاه فایل 👉

پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی

ارتباط با ما

... دانلود ...

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن

¨کاهش رطوبت ماده غذائی ¨تیره تر شدن وسفت تر شدن ¨عطر وطعم سرخ شده ¨

روغن

هیدرولیز

اتواکسیداسیون

پلیمریزه شدن اکسیداتیو

پلیمریزه شدن حرارتی

تیره تر شدن

انواع روغن سرخ کردنی

¨روغن RBD

روغن سالاد

چربی حیوانی

شورتنینگ های مایع

شورتنینگ های همه منظوره

¨روغن های گیاهی

انواع سرخ کن ها

سرخ کن های غیر پیوسته

سرخ کن های پیوسته

Par-frying

👇محصولات تصادفی👇

جرم انگاری برخی از عنوانهای حقوقی در ایران و تاثیرملاحظه های سیاسی و اجتماعی بر آن جزوه علم النفس با تاکید نظریات کندی و فارابی کتاب طراحی مدل فرایندی برند سازی کار افرینانه در کسب و کار های کوچک و متوسط صنایع غذای بررسی آلودگی صوتی در صنعت نساجی دانلود کار آفرینی بسته بندی 27 ص